Změna velikosti písma

18. 4. Valérie

Zítra: Rostislav
Drobečková navigace

Úvod > Život v obci > Rozhlas > Hlášení 31.1.2023

Hlášení 31.1.2023



Ve středu 8. února 2023 se v zasedací místnosti I. patro obecního úřadu uskuteční od 17:00 hodin veřejné zasedání Zastupitelstva obce Určice. Navrhovaný program jednání je vyvěšen na úřední desce obecního úřadu.

Ve čtvrtek 9. února v 17:00 hodin v přísálí obecního úřadu pořádá obecní úřad besedu pro občany s dopravní tématikou. Beseda bude zaměřená na zákon o provozu na pozemních komunikacích.

V knihovně jsou k prodeji poslední volné vstupenky na koncert populárního zpěváka - Dalibora Jandy s kapelou Prototyp,  který se uskuteční v pátek 28. dubna 2023 v sokolovně v Určicích. Cena  vstupenky je v předprodeji 500,- Kč.   Vstupenky se prodávají v úřední dny, tedy vždy v  úterý a  ve čtvrtek. 

Obecní úřad pořádá v sobotu 18. února v 15:00 hodin v sokolovně v Určicích „DĚTSKÝ MAŠKARNÍ KARNEVAL.“ Pro děti je připraven veselý klaunský program, plný písní, tanců, soutěží, her a balonků. Vstupné je dobrovolné a občerstvení zajištěno. Srdečně Vás zvou pořadatelé.

V naší  obci okolo hasičské zbrojnice byl nalezen svazek klíčů. Majitel si  může klíče vyzvednout na obecním úřadě. 

Obec Vřesovice Vás srdečně zve na Charitativní zabíjačkové hody v sobotu 4. února 2023 od 11:00 hodin ve stacionáři. Veškeré informace jsou na webových stránkách obce Vřesovice.