Změna velikosti písma

19. 4. Rostislav

Zítra: Marcela
Drobečková navigace

Úvod > Život v obci > Rozhlas > Hlášení 16.5.2023

Hlášení 16.5.2023



Oznamujeme občanům, že v pátek 19.května v 18:00 hod. proběhne před obecním úřadem pravidelné očkování psů.

Drůbežárna Prace bude v pátek 19. 5. ve 14:30 hod. prodávat u nákupního střediska mladé kuřice a kohouty, roční slepice housata, brojlerová kuřata, krůty, káčata a husokačeny Mulard krmivo pro drůbež a králíky, vitamínové doplňky a dále pak vykupovat králičí kožky - cena 15 Kč/ks.

 Sdružení kominíků a topenářů bude provádět v naší obci v pondělí 22.května 2023 požadované kontroly a čištění komínů, čištění plynových kotlů za 450,- Kč a revize kotlů na tuhá paliva za 1.100,- Kč. Dále nabízí vložkování, frézování komínů a dodání krbových kamen i s montáží.

 V pátek 8. září se uskuteční v sokolovně v Určicích zábavný pořad  populárního filozofa, básníka pana Ivo Šmoldase. Jako svoje hosty představí herečku Simonu Vrbickou Koptovou  a známého imitátora Petra Jablonského. Zveme vás srdečně na tuto kulturně společenskou akci. Cena vstupenky je 300,- Kč.

Další kulturní akcí, kterou již připravujeme bude zábavná talk show SIRÉNY NA CESTÁCH ženské trojice populárních hereček a zpěvaček Sandry Pogodové, Jitky Asterové a Lindy Finkové. Tato akce se uskuteční v pátek 8. prosince v sokolovně v Určicích od 19:00 hodin. Cena vstupenky je také 300,- Kč. Vstupenky na obě akce si můžete zakoupit v knihovně  v úřední dny v úterý a ve čtvrtek.