Změna velikosti písma

6. 5. Radoslav

Zítra: Stanislav
Drobečková navigace

Úvod > Život v obci > Rozhlas > Hlášení 3.11.2022

Hlášení 3.11.2022



Pracovník Moravské vodárenské společnosti bude provádět  od pondělí  7. listopadu  do pátku 11. listopadu v době od 8:00 do 14:00 hod. odečty vodoměrů. V případě nepřítomnosti můžete umístit stav vodoměru na viditelné místo nebo zaslat stav vodoměru SMS zprávou na telefonní číslo 724  849  920.

V sobotu 12. listopadu se uskuteční v obci lampionový průvod a uspávání zvířátek, zahájení je v 16:00 hodin u základní školy. V sokolovně vystoupí děti z mateřské školy a taneční kroužek Šárky Miklíkové. Na programu bude i pohádka, tombola a diskotéka. Bohaté občerstvení je zajištěno.

Obvodní lékař MUDr. Maškulík, oznamuje občanům, že opět očkuje proti nemoci COVID19.  Je také možné se objednat na první a druhou dávku. Očkuje i pacienty registrované u jiných lékařů.  Podmínkou je mít platné pojištění v ČR a věk alespoň 14 let. Dále má naskladněné očkovací látky proti chřipce. Nárok na bezplatné očkování mají všichni senioři nad 65 let. Mladší lidé mají očkování hrazeno zdravotní pojišťovnou jenom pokud trpí určitým závažným onemocněním. Dle české vakcinologické společnosti je možné podat současně vakcínu proti chřipce i proti COVID 19.

Moštování ovoce probíhá každý pátek od 15:00 hodin  na sběrném dvoře.