Změna velikosti písma

3. 5. Alexej

Zítra: Květoslav
Drobečková navigace

Úvod > Život v obci > Rozhlas > Hlášení 15.11.2022

Hlášení 15.11.2022



Slavnostní rozsvícení vánočního stromu se uskuteční v sobotu 26. listopadu od 17 hodin u obecního úřadu. V kulturním programu vystoupí žáci místní základní školy - představí se Pěvecký sbor Jablůňka se sólistkou Annou Dostálovou a na saxofony zahrají Daniela a Ivan Pankivovi. Občerstvení pro děti i dospělé je zajištěno, za dětmi přijde svatý Mikuláš a na závěr si hasiči připravili slavnostní ohňostroj.Ve společenském sále bude od 16:00 hodin probíhat prodejní výstava vánočních výrobků a po celou dobu budeme ve vestibulu sbírat plyšové hračky pro postižené děti, které předáme organizaci Asociace Radost Prostějov. Srdečně zve obecní úřad a určičtí hasiči.

 Na webových stránkách obce v aktualitách jsme pro vás spustili  službu MUNIPOLIS - Mobilní Rozhlas, díky které vás nyní budeme efektivně informovat přímo do vašeho telefonu. Přihlaste se k odběru a už nikdy nezmeškáte důležité novinky a upozornění z naší samosprávy. Informace podle vašich zájmů vám budeme posílat e-mailem, SMS nebo jako zprávu do aplikace. Služba je zdarma!

 Moštování ovoce na sběrném dvoře  bude poslední  a to v pátek 18.listopadu pouze od 15:00 do 16:00 hodin.

 Drůbežárna Prace bude ve středu 16. listopadu   ve 14:30 hod.  prodávat u nákupního střediska: roční slepice za 170 Kč krmivo pro drůbež a    králíky, vitamínové doplňky, a vykupovat králičí kožky 15 Kč za kus.

Kulturní výbor Seloutky zve občany na vánoční zájezd do Wroclawy. Cena zájezdu je 900,- Kč. Bližší informace vám budou sděleny v Obecní knihovně v Určicích.