Změna velikosti písma

28. 3. Soňa

Zítra: Taťána
Drobečková navigace

Úvod > Život v obci > Rozhlas > Hlášení 4.4.2023

Hlášení 4.4.2023



Oznamujeme občanům, že ve  středu 5. dubna 2023 bude od 9:30 hod. do 14:30 hod. postupně přerušována dodávka elektrické energie  v naší obci. Z tohoto důvodu bude také tento den pošta uzavřena.

 Žádáme občany, aby na veřejném prostranství nezakládali nepovolené skládky ( jako např. palivové dřevo, palety, písky, sutě atd). Obec  krátkodobé skládkování povoluje na základě žádosti.  V případě nepovoleného skládkování bude ze strany obecního úřadu zahájen výběr poplatků dle sazebníku obecní vyhlášky o místním poplatku za využívání veřejného prostranství. 

 Obvodní lékař MUDr.  Tomáš Maškulík, oznamuje občanům, že v době od 6. 4. 2023 do 12. 4. 2023 a  a od 20. 4. do 24. 4. 2023  bude ordinace uzavřena. Zastupuje MUDr. Jan Smékal.  Bližší informace včetně ordinační doby zastupujícího lékaře jsou zveřejněny na úřední desce a na webových stránkách obce.

Obecní úřad srdečně zve všechny děti a rodiče na Zajíčkovu stezku v sobotu 15. dubna 2023 v rozmezí od 13:00 hodin do 17:00 hodin. Jedná se o aktivní procházku pro rodiny s dětmi, plnění úkolů a hádanek. Začátek stezky bude  na myslivecké chatě a konec stezky v areálu u fotbalového hřiště. Děti čeká odměna za výkon a dospělé možnost posezení.

Sbor dobrovolných hasičů pořádá v sobotu 15. dubna 2023 sběr železného šrotu. Žádáme občany, kteří mají zájem tento druh odpadu věnovat, aby železný šrot připravili před své domy. S velkými objemnými kusy a starším občanům pomohou naši hasiči. Děkujeme za spolupráci a podporu.

 V pátek 8.září 2023 se uskuteční v sokolovně v Určicích zábavný pořad  populárního filozofa, básníka pana Ivo Šmoldase. Jako svoje hosty představí herečku Simonu Vrbickou Koptovou  a známého imitátora Petra Jablonského. Zveme vás srdečně na tuto kulturně společenskou akci. Cena vstupenky je 300,- Kč.

 Další kulturní akcí, kterou již připravujeme bude zábavná talk show  „ SIRÉNY NA CESTÁCH“ ženské trojice populárních hereček a zpěvaček Sandry Pogodové, Jitky Asterové a Lindy Finkové.Tato akce se uskuteční v pátek 8. prosince 2023 v sokolovně v Určicích od 19:00 hodin. Cena vstupenky je také 300,- Kč. Vstupenky na obě akce si můžete zakoupit v knihovně  v úřední dny: v úterý a ve čtvrtek.

 Restaurace na Hřišti bude ve čtvrtek 6. dubna  a v pátek 7. dubna   od 15:00 hod.  prodávat " ZELENÉ PIVO".